بصورت تصادفی خوشه ای ۳ ناحیه آموزشی را انتخاب و از هر ناحیه حدود ۹ مدرسه در نظر گرفته می‌شود که حجم نمونه ۱۰۰ نفر که ۵۰ نفر زن و ۵۰ نفر مرد انتخاب می‌شود.

ج :‌ابزار تحقیق :‌

پرسشنامه : چون شرایط آن آسان تر، علمی‌تر و تکمیل آن یکنواخت است. که پرسشنامه محقق از طریق کازیو اداره با توجیه مدیران مدارس نسبت به انجام تحقیق و موضوع آن به مدارس انتخاب شده فرستاده می‌شود و پس از مهلت مقرر توسط مدیران جمع آوری و از طریق دبیرخانه اداره به دست من می رسد.

د : ‌شیوه گردآوری اطلاعات :

محقق از طریق کتابخانه ها و پایان نامه های موجود در کتابحانه ها به جمع آوری اطلاعات پرداخته و با توجه به محدودیت تحقیقات انجام شده در این زمینه و عدم وجود تست استاندارد شده در این مورد محقق سعی می‌کند از پرسشنامه ساخته منظم، بسته پاسخ استفاده نموده که نمونه آماری به آنها پاسخ خواهند داد.

ه : ‌روش آماری و تجزیه و تحلیل داده ها :‌

با توجه به اینکه تحقیق از نوع توصیفی می‌باشد و تعداد نمونه آماری ۱۰۰ نفر می‌باشد از فراوانی و در صد استفاده می‌شود و از روش آمار توصیفی استنباطی برای محاسبه فراوانی ها ـ درصدها ـ جداول ـ توزیع فراوانی و رسم نمودار استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده از روش های توصیفی ـ جداول، توزیع فراوانی درصد و رسم نمودارها برای به تصویر کشیدن این اطلاعات استفاده خواهد شد. در پاسخ پرسشنامه ها از مقیاس میکرت که شامل خیلی زیاد ـ زیاد ـ متوسط ـ کم و خیلی کم استفاده خواهد شد.

و : ‌کاربردها :

۱- برای معلمین در امر تعلیم و تربیت، برای یادگیری بهتر دانش‌آموزان در دروس بخوانیم و بنویسیم پایه‌های اول و دوم

۲- برای مسئولین نظام آموزشی :‌ تا با برطرف کردن عوامل مخل یادگیری ؛ یادگیری را تسریع دهند.

۳- سازمانهای آموزشی می‌توانند در فرآیند یادگیری از نتایج این تحقیق استفاده نمایند.

۴- برای استفاده والدینی که در خانه به یادگیری فرزندشان می پردازند.

چکیده تحقیق :

مفاهیم یادگیری عبارتند از : ۱- انتقال مفاهیم علمی از فردی به فرد دیگر ۲- کسب اطلاعات معلومات و مهارتهای ویژه. ۳- تغییر در رفتار قابل مشاهده و قابل اندازه‌گیری. ۴- کسب بینش های جدید با تغییر دادن بینش های گذشته ۵- فرایندی که از طریق آن رفتار موجود زنده در اثر کسب تجربه تغییر می‌یابد. ۶- ایجاد و تقویت رابطه و پیوند محرک و پاسخ در سیستم عصبی انسان. ۷- کسب شناخت و ادراک و بصیرت.                 ۸- فرآیند تغییراتی نسبتاٌ پایدار در رفتار بالقوه انسان دراثر کسب تجربه.

عوامل مؤثر در یادگیری عبارتند از : ۱- آمادگی جسمانی ـ عقلانی ـ عاطفی فراگیرـ ۲- تجربیات گذشته. ۳- شرایط و محیط یادگیری ۴- فعالیت یادگیرنده.              ۵- محرک (نیازهای اساسی مثل تعلق به گروه ـ ابراز خود ـ امنیت ـ میل و رغبت و علایق . ۶- انگیزه و هدف. ۷- روش تدریس معلم. ۸- تمرین و تکرار. ۹- تقویت و یادگیری. ۱۰- استفاده از تکنولوژی آموزشی در جریان تدریس

نارسایی در حواس، هدف معلم از هر گونه تدریس یا آموزش اینست که یادگیری دانش‌آموزان را برانگیزد، آسان سازد، سرعت بخشد و راهنمایی کند، بنابراین معلم نباید تصور کند که بار آموزش کلاٌ بر دوش اوست و دانش‌آموزان جز گوش کردن و اجرا کردن وظیفه ای ندارند بلکه معلم بیشتر نقش راهنمایی یادگیری را خواهد داشت و مسئولیت یادگیری به عهده دانش‌آموزان است. تمرینات زیر بیانگر روش هائی است که می‌تواند در کمک به فراگیری نوشتن کودکان مفید باشد. ۱- تمرینات روی تابلو.               ۲- پرورش حرکات نوشتن. ۳- حالت نشستن در موقع نوشتن. ۴- وضعیت کاغذ.              ۵- گرفتن صحیح مداد موقع نوشتن. ۶- الگوها و قالبها. ۷- ترسیم از روی مدل.               ۸- ترسیم بین خطوط. ۹- نقطه چین. ۱۰-

ادامه خواندن

سایت های دیگر:

پایان نامه یادگیری خودتنظیمی//انواع خودتنظیمی… - دانلود پایان نامه ها
پایان نامه تاثیر یک دوره حرکات اصلاحی بر ناهنجاریهای اسکلتی وعملکرد هوازی دانش آموزان پسرمقطع متوسطه شهرستان تکاب :: سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...